استاندار مازندران: نشست بین المللی تاریخ محلی مایه فخر مازندران است

استاندار مازندران: نشست بین المللی تاریخ محلی مایه فخر مازندران است
نشست مشترک شورای سیاست گذاری همایش بین‌الملی تاریخ محلی مازندران با استاندار و معاون سیاسی استاندار تشکیل گردید.
استاندار مازندران: نشست بین‌المللی تاریخ محلی مایه فخر مازندران است
نشست مشترک شورای سیاست گذاری همایش بین الملی تاریخ محلی مازندران با استاندار و معاون سیاسی استاندار تشکیل گردید.
ربیع فلاح: استانداری کاملا" آماده همکاری است تا این نشست علمی و فرهنگی، با بهترین کیفیت و هرچه باشکوه تر برگزار شود.
چکیده 153 مقاله رسید
اعضای شورای سیاست گذاری پنجمین نشست تاریخ محلی و اولین نشست بین المللی تاریخ محلی مازندران، در ادامه ملاقات های کاری و رایزنی های خود با دستگاه ها و سازمان های مختلف، عصر شنبه در دفتر ربیع فلاح، مهمان استاندار مازندران، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری بودند.
در این دیدار ابتدا علی صادقی -سردبیر مازندنومه، عضو شورای سیاست گذاری و مسئول رسانه ای و تبلیغات این همایش- ضمن معرفی حاضران جلسه و اعضای شورای سیاست گذاری، به اختصار در مورد فعالیت ها و اقدام های انجام شده توضیح داد.
وی گفت: گرایش تاریخ محلی در مقطع دکترا توسط دکتر مرتضی نورایی -بنیان گذار تازیخ محلی در ایران- در دانشگاه اصفهان ایجاد شده و جا دارد به بهانه همین نشست علمی پیش رو، این گرایش در یکی از دانشگاه های مازندران نیز راه اندازی شود.
سپس حسین اسلامی -مورخ، عضو شورای سیاست گذاری و مسئول مرکز ساری شناسی- درباره تاریخ محلی و ضرورت برگزاری این همایش صحبت کرد. در ادامه علی رمضانی پاچی -نویسنده، پژوهشگر تاریخ مازندران و دبیر علمی همایش-با بیان این که برای اولین بار است که این نشست به صورت بین المللی برگزار می شود، افزود: تاکنون 153 چکیده مقاله و نزدیک به 70 مقاله به صورت کامل به دست ما رسیده است.
وی بیان داشت: حدود 70 درصد این مقاله ها که در موضوعات مختلف تاریخ و فرهنگ مازندران است، توسط پژوهشگران غیر مازندرانی و حتی اروپایی نوشته شده است. دلاور بزرگ نیا -مدیرکل سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران و عضو شورای سیاست گذاری اولین نشست بین المللی تاریخ محلی مازندران- سخنران بعدی جلسه بود که بیان داشت: یکی از آرزوهای من گردآوری مباحث مربوط به تاریخ محلی و تاریخ شفاهی است که در مازندران مغفول مانده است. وی با بیان این که مناسبات اجتماعی در حال فروریختن است، افزود: در همین راستا ادبیات شفاهی ما نیز در حال فراموشی است و اگر دیر بجنبیم، تحفه ای از این ادبیات حکمت آمیز و غنی برای آیندگان نخواهیم داشت.
لطف الله محمدنژاد -رییس مرکز اسناد و کتابخانه ملی مازندران و عضو شورای سیاست گذاری این همایش- با اشاره به این که بسیاری از همایش های میلیاردی و پرهزینه ما ثمره و نتیجه خاص عملی ندارد و در حد یک شب نشینی و ناهار خوری است، تصریح کرد: بنا براین است همایش بین المللی تاریخ محلی مازندران بسیار کم هزینه، ولی پرفایده و علمی و جامع برگزار شود و از این طرق جایگاه مازندران ارتقا یابد.
ربیع فلاح -استاندار مازندران- آخرین سخنران جلسه بود که اظهار داشت: این نشست کار مهم و فرهنگی و مایه فخر استان ماست. وی با بیان این که بهتر است برگزارکنندگان نشست بین المللی تاریخ محلی مازندران، کل استان را درگیر و از تمام ظرفیت های موجود استفاده کنند، استدلال کرد: برای اجرای بهتر همایش می توان از ظرفیت خیران مازندرانی نیز بهره برد.فلاح با اشاره به این که در برگزاری همایش تاریخ محلی مازندران نباید به هزینه ها فکر کرد، افزود: استانداری کاملا" آماده همکاری است تا این نشست علمی و فرهنگی، با بهترین کیفیت و هرچه باشکوه تر برگزار شود.وی از رسانه های استان به ویژه صدا وسیمای مازندران خواست در حد مطلوب و گسترده ای به پوشش و اطلاع رسانی این همایش مهم بپردازند. استاندار مازندران در پایان ضمن قدردانی از برگزارکننده های این نشست، گفت: شما بار مسئولیت را از دوش ما برداشتید، بنابراین ما هم وظیفه خود می دانیم به اجرای خوب و شکوه مند این همایش کمک کنیم.
گفتنی است تاکنون دستگاه ها و سازمان هایی چون دانشگاه مازندران، دانشگاه پیام نور ساری، شهرداری و شورای شهر ساری، سازمان گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مازندران، مرکز اسناد و کتابخانه ملی مازندران و دفتر آموزش و پژوهش استاندار مازندران برای کمک به برگزاری مطلوب این نشست اعلام آمادگی کرده اند.
+ یکشنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۹:۵۰
منبع: مازندومه
نظرات
دکتر علی رستم‌نژاد
دکتر علی رستم‌نژاد، این خبر از سایت مازند نومه به آدرس www.mazandnume.com نقل شده است.
دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۳ ساعت ۲۲:۲۲
نظر شما
نام:
ایمیل : * نمایش داده نمی‌شود
نظر شما: